Toy belə olar

Aprelin 18-i iki sevən gəncin toyunda, bəy və gəlin daxil olmaqla bir qrup gənc olduqca yaradıcı performans göstərdilər. Artıq sözə ehtiyac yoxdur, videoları izləyin və fikrinizi bildirin.

P.S. Rəqs edənlərin arasında OL!-çu da var. Onu tapa bilərsiniz?



Digər maraqlı toy haqqında ön postlarımızda:
http://ol-az.blogspot.com/2007/09/milli-toy.html

37 comments:

Anonymous said...

Görəsən bu toy daha çox səs küy salacaq ya Emin Millinin toyu?

Alir Resh said...

Bilmirem niye amma yadima "Deli kur" dushdu :)))))))))

Anonymous said...

Хаха! Сильно! Молодцы ребята!
Вот вам и пример того как "каждый сам должен что-то менять". Поэтому сами должны иппать дебильные псевдо-устои и традиционные издержки,придуманные людьми, которые НЕ УМНЕЕ НАС....

Anonymous said...

по шевелюре вроде Кямаля...

Anonymous said...

Лоооооооол Супер :))))))) Вот уж никогда бы не додумалась такое придумать!! Стопудово Эмиля идея )))))))

Parvana said...

sag ol Kama:D slaaaaadkieee!!!:)

Anonymous said...

Net, eto ne Emilya ideya, a ideya moyey starshey sestri, ona v chernom platye szadi tansuyet. Mi podbili Emilya na eto:-)

Nevesta i poklonnitsa tvorchestva Michaela J.:-)

Anonymous said...

Öndə rəqs edən Emil, Azərbaycanda Maykl Cəksonun fən klubunun direktorudur :) sən demə bizdə də belə klublar varmış. Siz isı deyirsiniz ki, bu millət təşkilatlanmayıb.

Farid_XL said...

Deyesen Mayklin bu $edevrinin peresti$karlari kifayet qeder coxdur. Ba$qa bir misal:
http://www.youtube.com/watch?v=S3M0-v2whyA

Esmira Mammadova said...

Misal çox ola bilər.
Amma Azərbaycanda belə bir rəqsin toyda göstərilməsi stereotiplərin sındırılmasında böyük bir işdir :)

Anonymous said...

Rebyata, skoro poyavitsa bolee sovershennaya zapis etogo tanca, gde budut skombinirovani oba raza, chto mi stancevali etot tanec. To budet interesnee, dumayu, tak kak tam budet koe-chto, chego net zdes.
Kam

Anonymous said...

LooooL !!! Halal olsun! Molodci rebyata !

ceyhun said...

eladi, sukani bele saxlamag lazimdir, bizde niyese deyismek deyende hami arxa terefinden anliyir cox teessuf ki.

bele deyisiklile biz Mercedes istehsalina baslamaga dogru bir onemli addim da atmis olduq cox sukur

Anonymous said...

sebrim catmadi axira qeder baxim bu toy adi altinda bambilliga ama yene de xoshbextlik arzulayiram genclere....

Turgut Gambar said...

Bambililigi nede gordunuz?
Axi niye bizde istenilen en xirda deyishikliye bele reaskiya verilir? Ele gerek bizim toy dambadurumdan, pul yigmaqdan, 700 neferin tancpolda iteleshmesinden ve mahninin zakazi ustunde davalardan ibaret olsun.

Ideya muelliflerine ve bu ideyani heyata kecirenlere eshq olsun!
You guys rock :)

Anonymous said...

"Bambilliq" qoyun kimi "getmemek ayibdi","birden dushuner ki pul atmaq istemirem" ve ya"o menim toyuma gelb" deye toya geden ve hele de bele bambili dushunceli insanlara demek isteyirem ki,bambililiq edib eceb edib. 12 adam ichinde biri bunu bambilliq sayirsa,kimin bambili oldugu aydin gorunur.Sizin toyda inshallah agir,bambilsiz,isteksiz gelen ve chox pul atan insanlar ishtirak eder! He,birde sifetinden ureyimiz bulandigi bomba oxuyanlar gelib fonoqram oxuyar.Onda "maraqli" olar ve qonaqlar sizin toyu "yadda saxlayar"

*BAMBILI*

Anonymous said...

bu bambilligdisa... menim toyoum bashdan ayagha bambillig olacaq.

Fariz Huseynli said...

Allah xosbext elesin..orijinal ideyadi:)
Emil Turkiyede oxumayib? deyesen taniyiram onu..

Ruslan Asadov said...

super :)
Toylarda bu cur sehnelerin olmasi eladir. Kam super idi :)

hüseyin tədbirli said...

sevdim bu insanlari

gelecekde oz toyumda bele bir reqs ideyam var idi, amma bunu icra elediler

gerek yeni idea yaradim

Anonymous said...

"eladi, sukani bele saxlamag lazimdir"

упс...кими? неджя?

Anonymous said...

Yeri deqiq yadimda olmasa bele bir mesel eshitmsihem - "Oz qurashdirdiqin yalani danishmaq bashqasinin dediyi heqiqeti tekrarlamaqdan yaxshidir. Birincide sen bir insansan, ikincide ise senin tutuqushundan hech bir ferqin yoxdur." Indi misali bu ushaqlara aid olmasin, amma kiminse elediyini tekrarlamaq, “stereotipleri qira-qira” biz hansi terefe yon almishiq??? Men o vaxt sevinerem ki, Maykl Jackson Azerbaycan milli reqsi elesin oz gosterilerinde. Bu edilenler meni hech de tecublendirmedi aciqi…Butun bu fikirlerim genclere xoshbextlik arzulamaqima mane olmur yene de : )
Xoshbext olsunlar :)

Aysel said...

Chox ela ideyadi, halal olsun sizlere. Allah xoshbext elesin

OrkhanO said...

Menim toyumda Amon Amarth şexsen iştirak edecek bizde ailece headbang edeceyik:)))

Rita V. said...

Buna coxdan baxmisam-ilk ssaniyelerde le bilrdim-hami serxoshdu ve dava bashlayir-Sonra ise...) 1-2 commente cavab vermek istiyirem.
1."12 adam ichinde biri bunu bambilliq sayirsa,kimin bambili oldugu aydin gorunur." Tam razi!
2.“stereotipleri qira-qira” biz hansi terefe yon almishiq???" Anonymous- Hansi terefe yon alacagiqki, 90-ci illerde nece yon aldinizsa toylar 360* deyishdi! Iyrenc birseye cevrilib hal-hazirda,bu stereotipi qiririq, formalliqdan cixib daha serbest, daha deyishik, cercivenin kenarinda gozlerin ferqli birshey gormesine yon almishiq,..Ssenaride biraz elaveler! tamadanin elindeki siyahiya biraz duz-istiot qatmaq lazimdir...Siz istemirsinzse ele tamadanin elindeki ssenari ile kifayetlenirsiniz!

Anonymous said...

tak da...
:s

Anonymous said...

Rita V.
Deyishmish ve iyrenc veziyete dushmush toy siz neye deyirsiz?
Goze charpacaq qeder deyishen sadece mekandir, evvel "palatka" indi ise ekser hallarda "shadliq sarayi".Qalan her shey evvelki kimi qalib.Bezi texnoloji deyishiklikler de bash verib, bunlari da "streotipi qirilmish" insan kimi sakit qebul elemek olar.Bezi sheyler 90.larda yox indi var.Bu tebiidir.
Yaxshi bashqalarinin streotiplerini immitasiya elemekle biz oz stereotiplerimiz qirmish hesab edirik???Ozumuz olaq da,ozumuze xas sheylerle streotiplerimiz qiraq da.Bunun formulunu tapmaq lazimdir.Orda burda gorduyumuz 2-3 dene qeyri adi gorsenen gosteriden havalanib ozumuzden uzaqlashmayaq.
Beli raziyam duz ve istiota ehtiyac var.Repertuar, yemekler, devet, qiyafe ve saire.Bulara duz istiot qataq...
Hormetle,
Sizin Anonymous
(Mirza Bakuvi)

Rita V. said...

hormetli bizim Anonymous:-))
Menim dediyim odurki, her nedirse o ssenari cercivesini qirmaq lazimdir, Niye hami haminin ssenarisini yazir ki? Men basqalarinin stereotiplerini immitasiya etmekle bagli bir soz deye bilerem-her kesin oz ishidir, Sadece duz istiot meselsi.. Bu video fbookda da bir dostum profiline qoymusdu- commentleri gorseniz belkede menim qeder teccublenersiniz: Tenqid tenqid dalinca- 2-3 nefer ishin sadece dogru terefini dediki- Ay Millet nefes alin-camaat sadece toyunda eylenmek isteyib ))))Axi burda tenqid edilesi nevarki-Toyu olan gencler sadece fun etmek istemisler- ve dostlari ile bele eylence teshkil etmishler, burda "come ooooonnnnn man"-in yeridi :-))
Hormetle ve uzatmamaq dileyile !

Ruslan Asadov said...

Ne qeder ki Azerbaycanda toyu gencler ozleri yox valideynler edir, ne qeder ki, gencler ve valideynlerin deyerleri arasinda boyuk ferg var bizim toylarda yenilik olmayacaq. Bu cur musbet numunelere ehtiyac var. Men pozitiv yanashmanin terefdariyam. Amma bu numune o demek deyil ki, o toyda olanlar ve yaxud da bu reqsi yerine yetirenler ozleri deyishmish, azad insanlardilar. Toylarin deyishmesi uchun gencler ve valideynler azad olmalidirlar.
Super videodur. Sehv etmiremse bunun davami da var.

Anonymous said...

hemiwe Youtube.da hesretle baxirdim bu tip toylara...... Shukur, bize de geldi cixdi, daha dogrusu cixartdilar!!!! Perfecto !!!

Anonymous said...

Salam,
maraqli ideya ve icraat idi. Mence qarishqadan fil duzeltmeyek ve bu cur hadiselere cox felsefi yanasmayaq. normal bir hadisedir, sadece bezilerinin dunyagorushu, tefekkuru bunu qebul ede bilir, bezilerinki ise etmir.Bu reqsin azadliqla ne elaqesi var?!
hormetle,
NA

PS: azadliq insanin daxilindedir, hereketlerinde deyil

Adnan Hajizada said...

NA,

Daxilən azad olan insan türmədə oturubsa? Və ya polisdirsə və camahata əziyyət verir ki, pul qopardıb versin rəisinə? ve ya başqalarından fərqli olmaqdan qorxub hamı kimi olur və hamı kimi hərəkət edir? o yenə də azaddır? Xeyr. Azadlıq məhz hərəkətdədir! hərəkatdadır! əməllərimizdədir. Sükunatda azadlıq olmur. Azadlığın varsa ondan istifadə etmək (exercise your freedom) lazımdır. Bu qədər. Ümid edirəm ki, fikrimi çatdırdım.

Anonymous said...

ну, все революция наступила - этот акт, позволит сбросить цепи и решить все проблемы. Молодцы ребята...

Anonymous said...

a cinizm pryamo pryot iz vsex dir.

Anonymous said...

sdes ne doljno bit ne cenizma, ne xanjestva, ne umeniya skrit to 4to dumayesh ili delat vid 4to tak i nado, ne dla etogo etot blog pridumali(( ponimayete on doljen 4em to otlichatsa ot dayazovskix posidelok) cel bloga ne ubivat vrema ot raboti, ot domashnix problem ili 4ego to yesho) ex... ne ujto y nas vse vsegda idet k ploxomu((( i etot blog toje zasoritsa ne nujnimi ideyami i podkupnim smexom(((

Anonymous said...

Нет уважаемый! пока мы молоды мы будем веселиться гаудемас!!!! так что все в порядке!!!

Anonymous said...

Deyerli Adnan,

Daxilen azad olan insan turmede oturubsa elbette ki, o fiziki baximdan azad deyil ama men de sorusha bilerem ki, aglina gelen her bir seyi eden lakin icinde hemishe asililigi olan ve etdiklerini de basqalarina/cemiyyete xos gelmek ucun eden adam nece? azaddir? "polisdedirse" veziyyeti ile bagli deye bilerem ki, polise azad insan da azad olmayan da dushe biler ferqli sebeblerden, burda sohbet konkret onun azadliginin mehdudlashdirilmasindan gedirse guc strukturunun bunu fiziki menada heyata kecirmeye gucu catar ama hemin azad insani fikirlerinden mehrum eliye bilmez. "Və ya polisdirsə və camahata əziyyət verir ki, pul qopardıb versin rəisinə" burda hansi daxili azadliqdan sohbet gede biler? bu misali niye cekdiyini anlamadim ve hemcinin bundan sonrakini da, harda ki qorxu ifadesi ishledilib.
Insan daxilen azaddirsa bu onun hereketlerinde de oz eksini istenilen shekilde tapir, ama hereketlerinde azadliq imitasiyasi varsa bu onun daxiline tesir etmeye biler.

Hormetle,